maanantai 27. toukokuuta 2019

Valmistautuminen 4-vuotiaan synttäreihin

Viikko meni vanhan talon purkuun. Oikeastaan vain viisi päivää siihen kun piha oli täysin tasoitettu ja oli kuin taloa ei olisi koskaan ollutkaan. Tekeminen ei siihen loppunut kuitenkaan. Piha on edelleen tavaraa täynnä ja sisällä laatikot odottavat purkamista.

Toimme joitain huonekaluja vanhasta talosta uuteen ja niille pitäisi paikat löytää. Vanha sohva oli siinä kunnossa, että se piti ehdottomasti pestä ja siinä samalla pesimme myös olohuoneen sohvamme. Vuokrasimme pesurin vuorokaudeksi käyttöömme ja rautakaupasta ostimme pesuaineen. Vanhan sohvan kangas on sellainen mikä hylkii vettä joten se piti pestä ulkona ja myös jääkin yöksi ulos kuivumaan. Toisen sohvan raahasimme kylpyhuoneeseen ja pesimme sen siellä. Pesun jälkeen veimme takaisin olohuoneeseen, niin kuivaksi sen sai. Pesuaine tuoksui hyvältä ja mukavan raikas fiilis tuli. Nyt on mukava vieraidenkin istua puhtaalla sohvalla tulevan neljävuotiaamme synttärijuhlissa. Vielä kun jaksaisi ikkunatkin pestä. 1 kommentti:

  1. Olen erittäin iloinen voidessani jakaa kokemukseni täällä, nimeni on Brenda ja olin onnellisesti naimisissa. Vasta kun aviomieheni sanoi pettävän häntä, niin meistä molemmista tuli nagging parit, hän ei voinut uskoa, eikä hän myöskään luottanut sanoihini, joten jätimme avioeron, myöhemmin erotimme ja lupasimme koskaan asettamatta. Yritin pitkään siirtyä eteenpäin, mutta en voinut pysyä ilman häntä, joten aloin pyrkiä palaamaan mieheni, sitten minut ohjautui Dr.IZOYAan. Upea mies, jonka tapasin, hän rakasti loitsun ja sai mieheni palaamaan 24 tunnin sisällä. Tämän vuoksi olen täällä jakamassa tohtori IZOYAn kontaktia, tavoittamassa häntä drizayaomosolution@gmail.com kautta. Hän on todella voimakas ja erikoistunut seuraaviin asioihin ...
    (1) Kaikenlaiset rakkausloitsut. (2) Lopeta avioero. (3) Lopeta rauha. (4) Tarvitaan henkistä apua.

    VastaaPoista