sunnuntai 21. lokakuuta 2018

Eteisen liukuovikaappi

Pikkuhiljaa alkaa olla viimeisetkin palat kotona kohdillaan. Eteisen liukuovikaappi ja kylpyhuoneen toinen suihku on odottanut asennustaan, mutta nyt eteisen kaappi on edes vihdoin paikoillaan. Tilasimme liukuovikaapin ja asennuksen Päivän peilistä. Toimitus ja asennus tulivat parissa viikossa. Suunnitteluun saimme apua heidän työntekijältään. Mitään ihmeellistä kaapissa ei ole, mutta itse en ollut ajatellut siivouskaapin laittamista keskelle kaappia. Olin ajatellut sen  tulevan oikeen reunaan, mutta myyjä suunnitteli sen keskelle. Onhan se totta, että noin se jää piiloon katseilta. Etenkin jos kaapin muita osia tarvitsee arjessa enemmän, on turhaa avata koko ovea ja paljastaa myös koko siivouskaapin sisältö.

2,2 metrisen liukuovikaapin ensimmäisessä osassa on vedettävät korit. Jokaiselle yksi. Niistä saa nopeasti nakattua mukaan hanskat ja hatut. Asusteita ei myöskään tarvitse sen kummemmin viikkailla kun niitä säilyttää koreissa. Huono yhdistelmä koreissa ja liukuovissa on se, että ne kolisee helposti yhteen, jos koria ei ole laitettu kokonaan paikoilleen. Muutaman kerran on näin käynyt...
Liukuovikaapissa tanko tilaa on yhteensä 100cm, mikä riittää kahdelle aikuiselle kuraeteisen lisäksi. Suosittelen kuitenkin laittamaan tankotilaa enemmän. Meille oli aluksi suunniteltu toiseen osioon myös alatanko, mutta tarvitsin tankotilaa myös pitkille takeille. Siksi näin.


3 kommenttia:

 1. Teille tulee kyllä hieno koti, ja tuo eteinen on mahtavan käytännöllisen näköinen, hienot liukuovet olette asentaneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! Eteinen on ihan riittävän tilava, mutta ilman kuraeteistä se olisi liian avoin ja liian vähän säilytystilaa. Minustakin liukuovikaappi näyttää hienolta :)

   Poista
 2. Kivalta näyttää. Onko nuo ovien valkoiset osat matta lasia?

  VastaaPoista