maanantai 20. toukokuuta 2019

Tunteita herättävä purku on alkanut

Tontin toisessa päässä olevaa mieheni lapsuuden kotia lanataan parhaillaan maantasalle. Anoppi kävi eilen illalla viimeisen kerran talossa. Ulos tullessaan kaivoi nenäliinan taskustaan, kuivasi silmät ja totesi kuinka pölyistä talossa oli. Hän ei paljon tunteita näyttänyt. Otti viimeiset kaksi muovipussia käteensä ja sanoi, ettei muuta enää tarvtse. Mietin vain mielessäni miltä tuntuu kiertää talo ympäri ja muistella mitä missäkin huoneessa on tapahtunut. Neljäänkymmeneenviiteen vuoteen mahtuu paljon muistoja. No, sen talon aika oli nyt mennä. Kotia siitä ei enää olisi kannattanut kenellekään korjata. Me teemme tilalle toisen, johon rakennamme omat muistomme seuraavan neljänkymmenenviiden vuoden ajan. Mitäköhän sitten tapahtuu. Muuttaako oma poikamme siihen sitten kun meidän on aika siirtyä pienempien pihojen äärelle.

Vanhaan taloon murtauduttiin muutama yö sitten.. Siellä oli vielä tavaroita säilössä. Muun muassa valaisimia, auton renkaita, takkeja, pyöriä, Stigalumikelkka jne.. Harmittaa ja kiukuttaa ihan pirusti. Kyllähän se perusturvallisuuttakin horjuttaa, kun nukkuu itse parinkymmenen metrin päässä, naapureita jokapuolella, keskellä Helsinkiä ja kukaan ei kuule eikä näe mitään.


Minereettilevyt jo poistettu

1 kommentti:

  1. Olen erittäin iloinen voidessani jakaa kokemukseni täällä, nimeni on Brenda ja olin onnellisesti naimisissa. Vasta kun aviomieheni sanoi pettävän häntä, niin meistä molemmista tuli nagging parit, hän ei voinut uskoa, eikä hän myöskään luottanut sanoihini, joten jätimme avioeron, myöhemmin erotimme ja lupasimme koskaan asettamatta. Yritin pitkään siirtyä eteenpäin, mutta en voinut pysyä ilman häntä, joten aloin pyrkiä palaamaan mieheni, sitten minut ohjautui Dr.IZOYAan. Upea mies, jonka tapasin, hän rakasti loitsun ja sai mieheni palaamaan 24 tunnin sisällä. Tämän vuoksi olen täällä jakamassa tohtori IZOYAn kontaktia, tavoittamassa häntä drizayaomosolution@gmail.com kautta. Hän on todella voimakas ja erikoistunut seuraaviin asioihin ...
    (1) Kaikenlaiset rakkausloitsut. (2) Lopeta avioero. (3) Lopeta rauha. (4) Tarvitaan henkistä apua.

    VastaaPoista