sunnuntai 26. elokuuta 2018

Pyyhekoukkujen valinta

Reilu kaksi kuukautta asumista takana ja vihdoin saimme pyyhekoukut ja wc-paperitelineen seinään. Näiden hankinta ei ole ollut ihan ongelmatonta ja on hyvä, että talonrakennusporjektissa ei kaikki asiat ole olleet niin vaikeita kun pyyhekoukkujen valinta.

Tilasin jo ennen muuttoamme Normann Copenhagenin Dropit koukut, mutta vaikka ne ovat S kokoa, on ne silti mielestäni liian isot pienille pyyhkeille. Nämä sopisivat hyvin eteiseen takeille tai vaikkapa lippikselle.

Ostin Clash Olsonilta seinään liimattavat kromiset koukut, mutta mies sanoi ettei hän haluaisi laittaa maalattuun seinään liimattavia koukkuja. Niinpä niistä neljästä koukusta kaksi meni yläkerran kodinhoitohuoneeseen laattaseinään kiinnitettäväksi. Hyvin ovat pysyneet.

Tämän jälkeen olinkin sitä mieltä, että tahdon ehdottomasti mustat koukut ja wc-paperitelineen. Menimme Bauhausiin, jossa totesin etten millään pysty sijoittamaan 66€ Svedbergin telineeseen tai 23€ yhteen pyyhekoukkuun. Näin vieressä ihanat mattamustat koukut, mutta ne olivatkin ainoastaan liimattavat versiot. No, Habolta löytyi sitten metallimusta wc-paperiteline, sekä koukut. Mies laittoi ne jo ostoskärryyn, mutta minä noukin ne pois. Teline on ihan kiva, mutta koukut ei ole omaan makuuni.

Niinpä etsintä jatkui. Viikon kuluttua tästä myönnyin Habon wc-rullatelineeseen ja lähdimme sitä asioiksemme hakemaan. Tietenkään sitä ei ollut siellä K-raudassa mihin menimme vaan pidemmän matkan päässä Bauhausissa.

Edelleen puuttui pyyhekoukut. Miehen mielestä koukkuja pitäisi olla neljä, mutta minun mielestäni vain kaksi. Käsille ja minun kasvoilleni. Kolmevuotiaan pyllypyyhettä en siihen joka tapauksessa laittaisi ja miehen kasvopyyhe on yläkerran tiloissa. Me käytämme eri wc-tiloja, mies ylhäällä ja minä alhaalla. Näin meillä oli myös edellisessä asunnossa.

Palasin lähtöajatukseen puukoukuista ja niinpä tilasin Iris Hantverkin koivuisen kahden koukun telineen. Teline tuli parissa päivässä kotiin. Mies tohkeissaan tokaisi "Olisit sanonut, että tällasen haluat. Mä oon tehnyt tämmösen ihan samanlaisen yläasteen puukässässä. Tällaset samanlaiset tikutkin siinä oli" No joo... Ehkä hän on oikeassa, mutta tämä teline joka tapauksessa päätyi seinään....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti