maanantai 6. elokuuta 2018

Kurkistus jääkaappiin

Modernin keittiön moderni jääkaappi. Side by side kylmälaite oli ainoa järkevä vaihtoehto mittojen puolesta keittiöömme. Tämä ei ole ollut mikään kompromissi, vaan kaapissa on aivan hyvin tilaa tarpeisiimme. Valitsimme kylmälaitteeksi LG:n instaview Side by side:n. Jääkaapissa on kaksi erillistä ovea. Etummaisen oven takana on hyvin tilaa esimerkiksi maitopurkeille ja kananmunille. Siinä voi säilyttää tavaroita joita yleensä ottaa pikaisesti tai yhden kerrallaan. Tällöin ei tarvitse avata koko jääkaappia ja hukata energiaa. Toisen oven takaa löytyy useampi hylly ja kaksi laatikkoa vihanneksille tai hedelmille. Jääkaapissa on riittävästi tilaa ja tavarat saa jaoteltua hyllyille järkevästi.

Jääkaapissa on Instaview ikkuna johon kaksi kertaa kopauttamalla syttyy valo, jolloin näet kaappiin avaamatta ovea. Hieno!

Kylmälaitteessa on vesi- ja jääpala-automaatti. Automaatti annostelee jääkaappikylmää vettä, jääpaloja tai jäämurskaa. Jääkaapin puolella on erillinen säiliö vedelle, joten tähän ei tarvitse erillistä vesiliitäntää. Vesisäiliö ei vie juurikaan tilaa jääkaapista. Jääpalakone on fiksusti pakastimen ovessa joten ei vie juurikaan tilaa pakastimenjaan puolelta. En ole aikaisemmin ajatellut tarvitsevani jääpalakonetta ja se on tuntunut yhden tekevältä yksityiskohdalta, mutta nyt luulen että meille ei tulisi enää laitetta ilman sitä.  Tänä kesänä etenkin tämä on ollut aivan must juttu ja tuntunut varsinaiselta arjenluksukselta. Limpparin juonti on tosin lisääntynyt. Aikaisemmin kun en sitä juuri juonut ollenkaan. Ja kyllä kesäkuumalla lonkerokin maistuu paremmalta jäiden kera.
2 kommenttia:

  1. Aika makea tuollainen jääkaappi, jossa on tuollainen läpinäkyvä luukku. Meidän jääkaappimme meni juuri rikki ja mietin pitäisikö pyytää kylmälaitehuolto paikalle vai vain hommata uusi jääkaappi. Vaikea päättää, koska nimenomaan olisi tuollainen jääpalakonekin kätevä näin kesällä!

    VastaaPoista
  2. Onpa hieno jääkaappi, varsinkin tuo instaview ikkuna ja jääpala-automaatti! Meilläkin on keittiöremontti meneillään täällä Espoossa ja seuraavaksi pitäisi asentaa kylmälaitteet. Ihan yhtä moderni ei meidän kaappi ole, mutta huomattava parannus entiseen.

    VastaaPoista