keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Keittiö ja Khh tilattu

Muuttopäivä aikaistui kesäkuusta huhtikuulle (?!!) Asioita tapahtuu ja päätöksiä pitää tehdä. Nyt on tilattu kodinhoitohuone ja keittiö on lähtenyt tuotantoon. Seuraavaksi to do -listalla on eteisen ja makuuhuoneiden peilikaappien ja vaatehuoneen säilytysjärjestelmien mietintä. Ikean Pax-vaatekaappiviikot alkavat helmikuun alussa, joten tämänkin voisi hyödyntää. Myös ala- ja yläkerran pesuhuoneiden allaskaapit on ostamatta.

Tällä hetkellä työmaalla tasoitellaan seiniä ja lattioiden tekoa jo aloitellaan. Odottelemme tietoa portaiden laitosta ja portaiden lasikaiteista. Takapihan ja parvekkeen ovet on vaihdettu raksaovista pysyviin ja valoa tulvii lisää sisään. Takapihalle pääsee olohuoneesta sekä "pikkuhuoneesta" mikä on kylpyhuoneen yhteydessä.
Keittiö tulee viikolla 11. Keittiötaso on vielä ostamatta. Emme tiedä vielä minkä materiaalin saatika värin haluamme. Valkoinen taso olisi ihana, mutta epäkäytännöllinen. Musta on tyylikäs, mutta en haluaisi mustavalkoista keittiötä. Harmaan sävyjä taas on niin paljon mistä valita. Tykkään betonista, joten voisiko valita betonin sävyisen keraamisen tason? Vai vaalean tai tumman harmaan kvartsitason? Menisikö kuitenkin edullisemmalla laminaatilla? Puu olisi myös ihanan lämmin ja kotoinen, mutta uskaltaako sitä edes ajatella? Keraamiselle voi laittaa kuuman pannun ja kvartsille tai laminaatille ei. Tarvitseeko sitä edes voida laittaa? Miten paljon puuta joutuu hoitamaan, mitä kun se on kosketuksissa veden kanssa?
Tässä inspiraatiokuvia eri tasoista Pinterestistä


2 kommenttia:

 1. Vautsi, enpä ole kuullutkaan että joskus talon valmistuminen voi aikaistuakin, ja noin paljon!
  Meidänkin pitäisi hyödyntää Ikean vaatekaappiviikot, kun niitä on alustavasti suunniteltu neljään eri huoneeseen meillä. Harmi vaan kun alennus tulee pelkistä rungoista niin säästö jää aika pieneksi siihen nähden miten kauan niitä pitäisi säilyttää raksalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan yllätyksenä huhtikuun muuttoaikataulu tuli, joutuu asennoitumaan ihan uudestaan kevääseen. Mä en itseasiassa tajunnut, että vaatekaappiviikoilla alennus ei koske liukuovia ollenkaan. Säästö ei tosiaan niin suuri olekaan.

   Poista