perjantai 9. helmikuuta 2018

Vaatekaappipähkäilyä

Vietimme tänään miehen kanssa talosuunnittelu-vapaapäivää. Veimme aamulla taaperon päiväkotiin pienissä tunnontuskissa, mutta samalla aika iloisena siitä miten helpottavaa on viettää yksi päivä taloasioilla ihan vain kaksistaan. Pitkien aamukahvien jälkeen menimme talolle mittailemaan tulevien vaatekaappien mittoja ja onneksemme uusi työnjohtajamme sattui olemaan paikalla lasermittarin kanssa.

Meidän eteinen on kolme metriä pitkä. Emme halua siihen kuitenkaan kolmen metrin liukuovikaapistoa, vaan 250cm voisi olla sopivampi. Siivouskaappi on suunnitelmissa yhdistää eteisen liukuovikaappiin. Ikeasta ei saa liukuovilla 250cm kaappia, ainoastaan 150 ja 200. Vaihtoehtoina on siis ottaa 200 ja jättää metri tyhjää tilaa... tai ottaa 200 liukuovilla ja 50 ovella, mutta mies ei halua tätä missään nimessä. Vaihtoehtona on tietenkin olla ottamatta kaappia Ikeasta ollenkaan..


Pahoittelut huonolaatuisista kuvista


Eteinen

Ikeassa otettu kuva siivouskaapista


Pojan huoneen syvennys on 175x64. Ikeasta ei saa liukuovilla siihen kuin sen 150 kokoisen. Vaihtoehtona on ottaa 175 ovilla, mutta se on vähän hassun näköinen kolmella 50cm ovella ja yhdellä mini 25cm ovella, näin he siis sitä myy. Pojan huoneeseen saisi toki pelkät ovet syvennykseen, ettei ottaisi runkoja ollenkaan.

Vaatehuoneeseen voi tulla maksimissaan 40cm syvä kaapisto tai vaikka Ikean Algot sarjan hyllyjä.

Pinterestistä  Ikean Algot

Pinterestistä Algot

Pyydämme tarjouksia kaapistoista muualtakin, ja ainahan voi tilata mittatilauksena. Ikeassa houkuttaa kuitenkin se miten helppoa sieltä on ostaa kaappeihin myöhemminkin erilaisia hyllyjä, laatikoita, vetimiä ja lokeroita. Ja onhan ne vähän edullisempiakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti