lauantai 9. joulukuuta 2017

Pohja esittelyssä - Keittiö ja RT

Keittiö ja ruokailutila on noin 17m2. Suuri se ei ole, mutta toivottavasti sitäkin toimivampi. Ainakin keittiössä kaikki on lähellä ja turhia kippoja ei tule säilytettyä. Tärkeintä on, että ruokailutila olisi riittävä isolle kuuden hengen pöydälle.

Keittiömme on Puustellin mattavalkoinen L-keittiö saarekkeella. Talopohjamme ei juuri anna mahdollisuuksia muun mallisille keittiöille, joten tätä ei tarvinnut kauaa pohtia. Taloa suunniteltaessa otimme keittiötä sen verran huomioon, että pohja mahdollistaa saarekkeellisen keittiön. Halusin, että saarekkeeseen ei sijoiteta liettä tai vesipistettä vaan, että on yksi tyhjä tasopinta missä työskennellä, kasata tarjoiluja ja syödä vaikka aamupalaa. Työtasoksi tulee luultavasti vaaleanharmaa tai valkoinen kvartsitaso. Saareke voisi olla kiva myös vaaleanpuun sävyisenä. Olemme miettineet tilata tason virosta? Sieltä saisi huomattavasti edullisemmin.

Uuni, liesi, liesituuletin, mikro, pesuallas, hana ja astianpesukone tulevat myös Puustellin kautta. Kylmälaitetta emme ole vielä päättäneet, mutta side by side se tulee olemaan. Keittiötoimittajalta tulee myös valaistusta tuomaan led-nauha keittiön yläkaappien alle sekä uppopistorasia saarekkeeseen.Saarekkeen uppopistorasia puuttuu kuvasta

4 kommenttia:

 1. Saareke ilman allasta tai keittotasoa on hyvä valinta; käytännöllinen ja kaunis.

  VastaaPoista
 2. Meilläkin saatiin juuri myös meidän keittiöremontti päätökseen täällä Turun suunnilla meidän uudiskohteessa. Tuli vaan melkein samantien häikkää meidän jääkaappimme kanssa, joten jouduimme olemaan yhteydessä kylmälaitehuoltoon. Muuten kaikki mennyt hyvin. Kiva idea tuo, että saarekkeelle ei tule mitään, vaan se on pelkkä työtaso.

  VastaaPoista
 3. Mikä on saarekkeen koko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 165x82. 60 cm syvät laatikostot sisällä. Sopivan kokoinen on ollut

   Poista