lauantai 30. joulukuuta 2017

Kodinhoitohuoneen suunnittelua

Kodinhoitohuone tulee meille yläkertaan. Halusimme sen lähelle makuu -ja vaatehuoneita. Huoneeseen tulee myös suihku, wc pönttö ja allaskaappi. Vesipisteet kodariin on jo määritetty ja ne tulevat kaikki toiselle sivulle huonetta. Eli nyt on enää suunniteltava kiintokalusteet toiselle seinustalle pesukoneen ja kuivausrummun ympärille.

Kävimme Ikean keittiöosastolla, jossa myyjä suunnitteli kanssamme sopivat kalusteet kodinhoitohuoneeseen. Suunnitteluun meni noin tunti, ja saimme apua ilman ajanvarausta. Ikean hinnat eivät päätä huimaa, joten luulen että pääsemme heidän kanssaan kauppoihin. Tarjouksen saatamme jostakin muualtakin pyytää. Jäämme odottelemaan vielä myös Ikean keittiöviikkoja ;)

Suunnittelimme huoneeseen yhden korkeankaapin, mihin saa hyvin laitettua pitkiä siivouslastoja, silitysraudan, ehkä myös kapean kuivaustelineen yms. Pesukoneiden viereen tuleviin alakaappeihin tulee pyykkikorit. Kodinhoitohuoneesta tulee kauttaaltaan valkea. Kaapit ovat korkeakiiltovalkoiset ja työtaso laminaattia.

Kirjauduin kotikoneella Ikean omille sivuilleni ottaakseni kuvakaappauksen suunnitelmasta blogiin, mutta tiedoistanipa ei löytynytkään mitään..? Suunnitelmamme ei siis ole tallentunut profiiliini. Joten otin puhelimella kuvan huonolaatuisesta, tulostetusta paperiversiosta, josta ei kyllä juurikaan saa mitään selvää. Pahoittelut.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti