tiistai 21. marraskuuta 2017

Kiirettä pitää

Tontilla tapahtuu tietysti päivittäin, vaikka blogi laahaakin niin paljon jäljessä. Olen itse hävettävän vähän raksalla ja kaiken dokumentointi on ollut hankalaa. Tähän varmastikin tulee muutosta nyt kun sisätyöt pääsevät hyvin käyntiin.
Viime viikolla tehtiin alakerran lattiavalut ja tällä viikolla alkaa yläkerran valut.Olemme laittamassa nykyistä asuntoamme myyntiin, joten haipakkaa riittää myös sen puolesta. Kuvat on jo otettu ja nettiin ne varmaan ilmestyvät tämän viikon aikana. Toivotaan, että talo saa uudet omistajat piakkoin. Olemme asuneet nykyisessä asunnossa neljä vuotta ja olemme tykänneet kovasti asunnosta sekä pihapiiristä. Naapurit ovat aivan mahtavia tyyppejä ja pojalla on paljon leikkikavereita. Muutto täältä onkin ainoa huono puoli tässä projektissa. Asuntomme välittää Nordic housing.

Me olemme lyöneet lukkoon pintamateriaalitilauksemme Rtv:lle, mutta mitä jos haluankin vaihtaa kaiken mitä olen jo päättänyt?!! Onko tämä ihan normaalia, että mieli muuttuu parin päivän välein?! :)

Nyt meillä alkaa kiintokalusteiden suunnittelu todenteolla. Pyydämme tarjouksen Tammiston Netraudasta liukuovikaapistoille, Elfa hyllyköille, wc:n allaskaapille sekä suihkuille. Vaihtoehto Netraudan tuotteille on Ikean kaapistot. Ikean tuotteet on vaan niin loppuun asti mietittyjä ja hinta on kohdillaan. Ikean Pax-liukuovikaapistoja on helppo suunnitella omien tarpeiden mukaan ja niihin saa helposti jälkikäteenkin ostettua lisää hyllyjä, laatikoita ja mittoihin tehtyjä säilytyskoreja. Netraudassa houkuttaa suomalaiset liukuovikaapistot sekä suomalaisen Temalin allaskaappi. Kirjoitan näistä valinnoista vielä myöhemmin erikseen.


1 kommentti:

  1. Teillähän etenee hienosti, perästä tullaan :) Tsemppiä kodin myyntiin, pidetään peukut pystyssä että menee nopeasti kaupaksi!

    VastaaPoista