lauantai 19. elokuuta 2017

Hyvästit kauniille pihapuille

Ensimmäinen näkyvä asia rakennushankkeessa on tapahtunut, kun kaadoimme pihapuut. Nyt viimeistään hankkeemme on todellisuutta myös naapureille ja ohi kävelijöille.

Pihassa oli neljä omenapuuta, iso koivu ja iso jasmin puu. Oli todella sääli kaataa vanhat, kauniit, jykevät puut. Niinhän se kuitenkin menee, että uusi täytyy luoda vanhan päälle. Pihan pioniit yritän kuitenkin säästää siirtämällä ne maatöiden alta pois väliaikaiseen istutuspaikkaan. Näinköhän ne siitä tykkäävät.                                               

M kaatoi kaikki muut puut itse, paitsi koivun. Koivu oli niin jykevä, että siihen todella tarvitsimme ammattimiestä. Meillä on ollut viikko aikaa saada piha siistiksi ennen maatöiden aloitusta. On tehty pitkää päivää palkkatöiden ohella, minulla vastuulla lähinnä taaperon hoito. Tämä saattaa olla kuitenkin koko urakan fyysisesti rankin viikko. Tästä eteenpäin fyysiset hommat hoitaa joku muu. Se, pystyykö mieheni vain seuraamaan sivusta, jää nähtäväksi. Maatöiden tyyppikin oli kehoittanut rauhoittumaan ja olemaan poissa tontilta kuopan kaivuun aikaan :D

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä projektiin! Nopsaan se menee, meillä viimeistellään taloa. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Teillä onkin jo hyvällä mallilla! Mielenkiinnolla käyn tutustumassa koko projektiinne. Aika paljon samoja juttuja ja nimiä kun meidänkin projektissa.

      Poista