lauantai 5. elokuuta 2017

Poks! Rakennuslupa myönnetty!

Perjantaiaamuna klo 5.55 tuli viesti sähköpostiin Lupapisteeltä. "Hankkeen tila on nyt päätös annettu". Hupsista, siinä meni koko perjantai päivä fiilistellessä!Päätöksen saaminen nostatti meissä tekemisen meiningin. Aloin ihan uudella energialla tekemään pintamateriaali -ja keittiösuunnitelmaa ja mies lähetteli heti aamusta meiliä vastaavan mestarin sekä perustusten tekijän kanssa. Perustusten tekijä varasikin samantien ajan leimaukselle rakennusvalvontavirastoon. Jotenkin se lupa rakentaa, oli myös lupa aloittaa suunnittelu!

Pintamateriaalit meille toimittaa Rtv. Olemme saaneet materiaaliluettelon hintoineen ja nyt vaan valitsemme sopivat tuotteet. Mikäli valitsemme kalliimpaa kuin mitä olemme toimituksessa sopineet, maksamme erotuksen. Suunnitelman teemme seuraavan parin viikon aikana.

Keittiö suunnittelusta laitoin sähköpostia Puustellin toimittajalle, joka ideoi lähiviikkojen aikana kanssamme.  Keittiön suunnittelua rajoittaa sähkösuunnitelmat, mitkä on jo tehty (ja tietenkään pohjaa ja ikkunoita ei enää muutella. Joku on tainnut joskus sanoa, että keittiö kannattaisi suunnitella jo silloin kun suunnittelee pohjaa :) )

Kirjoitan keittiö, -pintamateriaali -ja sähkösuunnittelusta erilliset postaukset myöhemmin.

1 kommentti: