torstai 18. huhtikuuta 2019

viides ovi toden sanoo

Kotimme viettää muutaman kuukauden päästä yksivuotis synttäreitään ja vuosi tarkastus häämöttää.  Tarkastuksen jälkeen otamme kotimme lopullisesti vastaan sen kaikkine hienouksineen ja vikoineen. Tarkastukseen onkin kerätty lista asioita ja näihin voin palata myöhemmin. En tiedä vielä tarkastuksen ajankohtaa ja miten nopeasti talotehdas saa kaiken korjattua. Saa nähdä vaikuttaako tulevat korjaukset asumiseen.

Olen vältellyt taulujen ja hyllyjen laittamista seinälle, eikä meillä ole vielä ainuttakaan verhoa ikkunassa tulevan tarkastuksen takia. Voi olla, että seiniä vielä maalataan ja ikkunoita vaihdetaan tai korjataan. Akustiikkataulutkin ovat saaneet odottaa vielä. En toki ole koko vuotta tätä odotellut, mutta kun en ole aikaisemmin niitä saanut aikaiseksi hommata, maltan odottaa vielä muutaman kuukauden.

Muuten alkaa kaikki olla kohdillaan. Vaatehuoneen liukuovenkin saimme vihdoin ja viimein paikalleen. Viides ovi toden sanoo. Kolme edellistä olivat väärän kokoisia ja yksi oli rikki. Alunperin tilasimme valkoisen oven, mutta tilausten mennessä mönkään, pystyimme vaihtamaan oven tammen sävyiseksi. Puunsävy antaa lämpöä muuten valkoiseen huoneeseen. Seinä kyllä kaipaisi jo taulua.


4 kommenttia:

 1. Hei, kuinka tämä tarkastus meni ja onnistuiko halutut korjaukset mukisematta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkastus tehdään vasta kesä- tai heinäkuussa, mutta olemme olleet yhteydessä talotehtaan kanssa tulevista korjauksista ja niihin ollaan oltu myötämielisiä

   Poista
 2. Moikka, mikä oli lopputulema? Ei ole ainakaan postausta ilmestynyt aiheesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talotehdas on tehnyt tarkastuksen ja sovimme korjauksien teosta, mutta ei vielä sitä milloin korjaukset tehdään. Seinien paklailuun ja maalauksiin menee useampi päivä, joten täytyy miettiä myös kodin järjestelyjä siksi aikaa. Kodin Alku ei ole päivittynyt pitkään aikaan, mikä on omalta osaltani vähän surullista. Minun pitäisi tehdä päätös miten jatkaa ihanan harrastuksen parissa.

   Poista