lauantai 3. maaliskuuta 2018

Laatoitukset

Kylpyhuone ja kodinhoitohuone on nyt laatoitettu. Tätä on odotettu ja jännitetty. Me olemme suunnitelleet talon pintamateriaalit täysin amatöörimäisesti itse emmekä ole käyttäneet mitään 3d mallinnuksia, jotta olisimme edes hieman tienneet miltä lopputulos näyttää. No, nyt tiedämme. Ihan hyvältä näyttää. -ihan- tulee siitä, ettei vielä ole täysin valmista ja siitä, että aina kai on parantamisen varaa.

Kodinhoitohuoneen laatoitus näyttää hyvältä, mattavalkoinen itseasiassa yllättävänkin hyvältä.


 


Kylpyhuone



Kylpyhuoneeseen tulee kiiltävän valkoiset 30x60 laatat seiniin sekä päätyseinä tehosteseinäksi samalla 30x60 laatalla kun lattialaatta. Tehosteseinä näyttää todella kivalta, luonnossa vielä hienompi kuin kuvassa. Minua kuitenkin häiritsee jonkin verran se, että kulmassa laattojen saumat eivät mene samassa linjassa. Tämä johtuu siitä, että laatat ovat eri kokoisia, lattialaatta on noin kolme milliä valkoista laattaa isompi, eikä saumoja olisi saanut samaan linjaan. Laatoittaja laatoitti sitten niin, että ne osuu puoleen väliin toisiaan. Ei voi mitään. Ei tullut mieleenkään tällainen ongelma kun laattoja olimme valitsemassa.

2 kommenttia:

  1. Upea tuo teidän kylpyhuone. Ennenkaikkea hienot nuo 30x60 laatoitukset seinissä. Kuvista ei ihan pysty nähdä tuota saumoituksen ongelmaa minkä mainitset. Ymmärrän toki, että tuo voi harmittaa. Kiitos inspiraatiosta. Olemme miettineet kylpyhuoneen uusimista laatoitusten osalta ja tämä isompi laatoitus kyllä miellyttää minun silmääni.

    VastaaPoista
  2. Hienot laatoitukset teidän kylpyhuoneessa ja kodinhoitohuoneessa. Tuo valkoinen laatoitus on kyllä upea. Kiitos inspiraatiosta. Hämeenlinnassa meillä myös urakoitsija on aloittamassa kylppärin remonttia ja tietenkin minun vastuullani on valita laatoitustyötä varten laatat. On nimittäin hieman vaikea valinta kun valinnanvaraa on mielettömästi nykyään.

    VastaaPoista