lauantai 30. syyskuuta 2017

Pohja esittelyssä - kodinhoitohuone


Kodinhoitohuone tulee yläkertaan. Näin pyykkihuolto toimii jouhevammin, kun vaatehuoneet ovat lähellä. Tila ei ole kovin iso, ja samaan tilaan tulee suihku ja wc. Blogeja lukiessa moni harmittelee kodinhoitohuoneen pienuutta, ja tekisivät seuraavaan taloon tilasta isomman. Toivon ja uskon, että me pärjäämme hyvin näinkin.

Havainnekuva 3D mallinnuksesta

Kodinhoitohuoneesta tulee koko valkoinen. Seinille tulee 20x40 matta valkoinen laatta ja lattiaan 10x10 valkoinen Sicily laatta Rtv:n valikoimasta.
Emme ole suunnitelleet kiintokalusteita vielä. Pyykinpesukone ja kuivausrumpu sijoitetaan vierekkäin.Wc-pöntön viereen tai vastapäätä tulee pesuallas ja peilikaappi.

Ihastuimme Mikkelin asuntomessuilla Talo Vahvaselän kodinhoitohuoneeseen. Tällainen kodari meillekin siis suurinpiirtein tulee, mutta eri laatoilla.


Talo Vahvaselkä2 kommenttia:

 1. Kiitos mukavista lukuhetkistä blogisi parissa! Meillä rakennusprojekti alkamassa ja blogi heräilee myös henkiin pikkuhiljaa :)

  http://unelmista-toteutukseen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jään seuraamaan myös teidän projektia. Mukava, kun mennään lähes samassa aikataulussa. Tsemppiä projektiin!

   Poista