sunnuntai 2. joulukuuta 2018

Blogikirjoittamisesta

Marraskuu meni osaltani enemmän ja vähemmän sängyn pohjalla maaten sitkeän flunssan vuoksi. Flunssaa ei ole vielä voitettu, mutta ajatus sentään jo vähän kulkee. Olisi luullut, että blogin kirjoittamiselle olisi ollut hyvin aikaa, mutta sekin tuntui liian vaativalta.

Luen itse paljon blogeja ja saan niistä valtavasti inspiraatioita. Saan paljon uusia ideoita sisustamiseen, ruoan laittoon, kosmetiikkaan, muotiin ja elämään. Itse aloin pitämään blogia rakentamisajan päiväkirjana, mutta kirjoitustyyliltään niin että siitä olisi lukijalle mahdollisimman paljon hyötyä. Nyt kun rakentaminen on ohi, miten blogi jatkuu. Mikä olisi sen antoisampaa kun jatkaa kirjoittamista omakotitaloasumisesta. Omakotitaloasumiseen liittyy vahvasti myös perhe-elämä ja sisustus, talon ja pihan lisäksi. Jatketaan siis niillä. Blogikirjoittaminen on kuitenkin aikas mukava harrastus ja sitä on kiva jatkaa.
Ehkä jos saisi pukilta uuden kameran niin kuvatkin olisi laadukkaampia ;)

Tuoreimpana kotinäpertelynä on Diyjoulukalenteri kolmejapuolivuotiaallemme. Laitoin kalenteriin poliisimoottoripyörän, suklaata, sinitarraa, sakset, puukyniä, kumi, "tehdään pipareita" ja "mennään kylpylään- kortit, yms. Tärkeintä tässä taitaa olla malttamisen opettelu. Miten jaksaa odottaa seuraavaan aamuun?

Hyvää joulukuuta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti