torstai 31. toukokuuta 2018

Lastensängyt

Meidän kolme vuotiaamme nukkuu vielä pinnasängyssä mistä on yksi laita otettu pois. Pinnat kolisee jo kääntyillessä ja on aika vaihtaa isojenpoikiensänkyyn. Muuton aika on hyvä hetki vaihtaa sänky uuteen.

Minkälainen on hyvä sänky juniorille? Matala, jotta ei tipu korkealta? Korkea, jotta on hyvää säilytystilaa alla? Täyspitkä, jotta ei tarvitse heti olla vaihtamassa uuteen eikä olisi jatkettavaa patjaa? Jatkettava, jotta se olisi aina sopivimman kokoinen lapselle (ja järkevimmän näköinen)?
Onko patjalla väliä? ergonomia?! Aikamoisia hintaerojakin sängyissä on. Osalla on myös jälleenmyynti arvon parempi kun toisilla.Ikea sängyt

Viviano
2 kommenttia:

  1. Meillä päädyttiin ostamaan pinnasänkyjen jälkeen suoraan täysmittaiset sängyt, joiden alapuolella on vielä kaveripeti. On toiminut hyvin, mahtuu lukemaan iltasadut samassa sängyssä, ja sitten kun on vielä joskus niitäkin öitä, että äidin tai isän pitää köllöttää vieressä, mahtuu senkin tekemään ilman että on polvet suussa. Lisäksi painoivat toki sekä taloudelliset että ekologiset syyt, kun nuo sängynrungot menevät nyt sitten useita vuosia, ehkä lapset jopa saavat ottaa ne mukaansa poismuuttaessaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen kovasti pyöritellyt mielessä Ikean uutuutta, missä on alla kaveripeti ja niiden alla vielä säilytystilaa. Sänky on hyvännäköinen, se olisi sopivan hintainen ja juurikin tuota mietin, että siinä voisi tarvittaessa myös itse nukkua vaikkapa mahatautisen lapsen kaverina. Kiva tietää, että teillä ainakin on toiminut!

      Poista