keskiviikko 23. toukokuuta 2018

Huonekalu-unelmia

Muutto on pian edessä, mutta uusien huonekalujen hankinta on meillä vielä ihan kesken. Huonekaluthan meillä toki on jo valmiina muuttamista ja asumista varten, mutta tarkoitus on kuitenkin ollut uusien hankinta. Haluaisin, että mitään vanhaa ei muutettaisi uuteen, jos joka tapauksessa on tarkoitus vaihtaa. Me olemme eläneet sisustuksellisesti viimeiset neljä vuotta aika perusjutuilla, koska olemme tienneet mitä tuleman pitää. Nyt haluaisi sitten tietenkin panostaa vähän enemmän.

Budjetti on rajallinen ja etenkin tällaisen projektin yhteydessä ei valtaviin satsauksiin ole mahdollisuutta. Sitä kuitenkin miettii, onko järkevää ostaa hätäratkaisuja mitkä jossain vaiheessa korvataan uusilla tuotteilla vai pitäisikö kuitenkin harkita ja satsata kerralla aikaa kestäviin ratkaisuihin. Luulen, että meille käy sekä että. Kaikessa emme pysty menemään harkiten, mutta pyritään tähän kuitenkin.

Nykyinen sohvamme, sänkymme, yksi nojatuoli, tv-taso, telkkari ja parvekekalusteet muuttaa mukanamme, mutta (apua) siis kaikki muu tulee olemaan uutta. Ruokapöytä, tuolit, matot, valaisimet, vuodesohva, lastensänky, säilytysjärjestelmät, pesukoneet... Mitä näitä nyt on....

Noh, nyt kun olen tietysti asiaan aivan villiintynyt ja perehtynyt olen löytänyt paljon rakkauksia muun muassa tuoleista, matoista, valaisimista, sohvista. Tässä esittelen niitä unelmia.. En todellisia rakkauksia, mutta haikailuja. Nämä ovat kaikki varmastikin aika tuttuja klassikoita.

Vepsäläisen sivuilla esitellyt "himoitut klassikot" - tuolit
Vepsäläiseltä

Kuvat https://www.finnishdesignshop.fiEi kommentteja:

Lähetä kommentti