torstai 26. huhtikuuta 2018

Loppusuoralla

Maaliviiva häämöttää ja kisaväsymys alkaa jo painamaan. Olemme viime viikot tehneet paljon pihahommia, kantaneet lautoja, siistinyt pihaa ja mies vienyt pakettiautollisia raksaroinaa sorttiasemalle. Yritämme kovasti myös suunnitella ja päättää miljoonia eri asioita. Meillä on lähes kaikki sisustushankinnat tekemättä ja muutto olisi noin kuukauden päästä. Emme ole tilanneet liukuovikaappeja, ruokailutilan pöytää ja tuoleja, valaisimia, wc kalusteita, isojenpoikien sänkyä, vuodesohvaa, mattoja, verhoja.....

Raksalla on wc ja saunatilat tekemättä sekä kodinhoitohuone asentamatta. Olohuoneen seinät taitaa mennä vielä uudelleen maalaukseen ja jotain pientä säätöä vielä muutenkin on. Muuttokatselmusta ja virallista valmistumispäivää emme vielä tiedä. Huhtikuussa se ei ainakaan ole, niin kuin meille jossakin vaiheessa vähän vihjailtiin. Kun nyt olisi edes toukokuussa. Odotan niin sitä hetkeä, kun nukumme uudessa kodissamme ja kaikki tavaramme on oikeissa paikoissa. Sen jälkeen voimme rauhassa keskittyä sisustamiseen, pihan laittoon, kesään ja yhdessä oloon.

Nyt tsempataan loppuaika, ja niin kuin mieheni tuossa aamulla kliseisesti totesi... "Lopussa kiitos seisoo" ja aikamoinen kiitos seisookin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti